Glasbrikker

Glasbrikker (sæt med 4 stk.)

Fire glasbrikker af blank træfiber med korkbelægning. Størrelse: 95 x 95 x 3 mm

Glasbrikker
hvid

Aldrig mere rande på bordene! Med disse personlige glasbrikker giver du både sofabordet og spisebordet din helt personlige note, samtidig med at du beskytter dine borde mod grimme rande fra glas og varme krus og kopper.

  • Blankt fibermateriale, underside af skridsikker kork.
  • Størrelse: 95 x 95 x 3 mm
  • Højde: 3 mm
  • Aftørres blot med en fugtig klud (ikke egnet til opvaskemaskine)

Design Glasbrikker (sæt med 4 stk.)

Lav Glasbrikker (sæt med 4 stk.) med eget tryk

Lav glasbrikker med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en glasbrikker (sæt med 4 stk.) med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Glasbrikker (sæt med 4 stk.)

Design din egen glasbrikker med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede glasbrikker med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Krus og tilbehør

Krus og tilbehør med eget print og grafik. Design glasbrikker nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt glasbrikker (sæt med 4 stk.) med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress