Drikkekrus med skruelåg

Drikkekrus af glas med låg. Glasklart. Rumindhold: 400 ml

Drikkekrus med skruelåg
klar

Glaskruset i vintagestil kan bruges til det hele - hjemmelavet saft, iskaffe og varme drikke. Glaskruset leveres med skruelåg og genanvendeligt sugerør, så cocktails med mere går rent ind.

  • Materiale: Klart glas
  • Rumindhold: 400 ml
  • Inkl. skruelåg og genanvendeligt sugerør i forskellige farver
  • Opvask i hånden anbefales
  • Ikke egnet til hvide designs eller designelementer

Design Drikkekrus med skruelåg

Lav Drikkekrus med skruelåg med eget tryk

Lav drikkekrus med skruelåg med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en drikkekrus med skruelåg med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Drikkekrus med skruelåg

Design din egen drikkekrus med skruelåg med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede drikkekrus med skruelåg med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Krus og tilbehør

Krus og tilbehør med eget print og grafik. Design drikkekrus med skruelåg nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt drikkekrus med skruelåg med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress