Drikkeflaske med integreret sugerør

Drikkeflaske med integreret sugerør

Drikkeflaske af rustfrit stål med integreret sugerør. Rumindhold: 600 ml.

Drikkeflaske med integreret sugerør
hvidlys sølv

Med denne drikkeflaske i bagagen behøver du aldrig mere at tørste. Fastgør den med en karabinhage til din rygsæk, og begiv dig ud i verden! Flasken har både skruelåg og drikkelukning med klap inkl. sugerør.

  • inkl. skruelåg med greb
  • Rumindhold: 600 ml
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Ikke egnet til hvide designs eller designelementer
  • Opvask i hånden anbefales
  • BPS-fri

Design Drikkeflaske

Lav Drikkeflaske med eget tryk

Lav drikkeflaske med integreret sugerør med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en drikkeflaske med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Drikkeflaske

Design din egen drikkeflaske med integreret sugerør med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede drikkeflaske med integreret sugerør med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv kaffekrus med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Krus og tilbehør

Krus og tilbehør med eget print og grafik. Design drikkeflaske med integreret sugerør nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt drikkeflaske med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress