Ølkrus

Ølkrus i keramik, rumindhold: 500 ml

Ølkrus
hvid

Så skål da! Det solide keramiske ølkrus sikrer sommerfest-stemning året rundt og gør øldrikning til en kongefornøjelse.

  • Egnet til opvaskemaskine
  • Diameter: 10 cm
  • Rumindhold: 500 ml
  • Materiale: Keramik
Tip: Ved opvask i hånden forlænges trykkets holdbarhed

Design Ølkrus

Lav Ølkrus med eget tryk

Lav ølkrus med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en ølkrus med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Ølkrus

Design din egen ølkrus med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede ølkrus med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv kaffekrus med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Krus og tilbehør

Krus og tilbehør med eget print og grafik. Design ølkrus nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt ølkrus med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress