JAKO T-shirt til herrer Run 2.0

Funktionel løbeshirt til herrer. 100 % polyester. Mærke: JAKO

JAKO T-shirt til herrer Run 2.0
neongulneonorangesafirblåhvidsortkongeblåmørk pinkneongrønrød

Løøøøøb! Med den funktionelle løbeshirt Run Men 2.0 fra JAKO kan du løbe runde efter runde uden at komme til at svede - også om sommeren. Takket være den åndbare indsats af polyester-micromesh i ryggen forbliver din hud tør, idet fugten fordamper via shirtens overflade.

  • Funktionel løbeshirt med rund hals og flatlocksyning
  • Åndbar micromesh-indsats i ryggen
  • Med JAKO-logo
  • Blandingsmateriale af micromesh og polyester: 130 g/m²
  • Materiale: 100 % polyester

Design JAKO T-shirt til herrer Run 2.0

Lav JAKO T-shirt til herrer Run 2.0 med eget tryk

Lav jAKO T-shirt til herrer Run 2.0 med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en jAKO T-shirt til herrer Run 2.0 med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen JAKO T-shirt til herrer Run 2.0

Design din egen jAKO T-shirt til herrer Run 2.0 med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede jAKO T-shirt til herrer Run 2.0 med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv jAKO T-shirt til herrer Run 2.0 med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sport

Sport med eget print og grafik. Design jAKO T-shirt til herrer Run 2.0 nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt jAKO T-shirt til herrer Run 2.0 med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress