Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Bandana

Bandana af 100 % bomuld

Bandana
hvidsortrød

Den trekantede bandana går til alt. Bind den om håret eller brug den til at dække mund og næse som en ekstra beskyttelse mod miljøfaktorer.

  • Blød og lækker jersey, som giver de bedste trykresultater
  • Slidstærk kvalitet: 150 g/m²
  • Materiale: 100 % bomuld

Design Bandana

Lav Bandana med eget tryk

Lav bandana med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en bandana med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Bandana

Design din egen bandana med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede bandana med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv bandana med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Halstørklæder

Halstørklæder med eget print og grafik. Design bandana nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt bandana med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress