Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm)

Gavepose af 100 % bomuld Mærke: Westford Mill

Gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm)
sortrødnatur

Lige præcis den rette indpakning til din gave. Posen i bomuld er et praktisk alternativ til papir og gavebånd. Her er der plads til alle mulige overraskelser Med den praktiske snøre har du pakket dine gaver ind i løbet af nul komma fem.

  • Gavepose af bomuld
  • Med praktisk snørelukning
  • Mål: 14 cm x 20 cm
  • Stoftæthed 140 g/m²
  • Materiale: 100 % bomuld
  • Mærke: Westford Mill

Design Gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm)

Lav Gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm) med eget tryk

Lav gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm) med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm) med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm)

Design din egen gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm) med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm) med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm) med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tasker og rygsække

Tasker og rygsække med eget print og grafik. Design gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm) nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt gavepose i bomuld, der kan lukkes (14x20cm) med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress