Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Firkantet køleskabsmagnet

Firkantet køleskabsmagnet af metal og aluminium.

Firkantet køleskabsmagnet
hvid

På køleskabet, på vaskemaskinen, osv - den firkantede køleskabsmagnet af metal er genial til alle dine fine motiver. Placér den på en magnetisk genstand og glæd dig hver eneste dag.

  • Sølvfarvet metalkant
  • Størrelse: 58 x 58 mm
  • Materiale: Metal, aluminium

Design Firkantet køleskabsmagnet

Lav Firkantet køleskabsmagnet med eget tryk

Lav firkantet køleskabsmagnet med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en firkantet køleskabsmagnet med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Firkantet køleskabsmagnet

Design din egen firkantet køleskabsmagnet med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede firkantet køleskabsmagnet med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv firkantet køleskabsmagnet med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Andet

Andet med eget print og grafik. Design firkantet køleskabsmagnet nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt firkantet køleskabsmagnet med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress