Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Buttons/Badges lille, 25 mm

Buttons/Badges lille, 25 mm (5-pack)

5 stk. i en pakke, Diameter: 25 mm

Buttons/Badges lille, 25 mm
hvid

Buttons/badges mellem 32 mm (ID 126) Buttons/badges store (ID 125) Småt men flot! Buttons/badges er en diskret og stilsikker accessorie og får dit budskab krystalklart frem. Brug dem som den lille sjove ekstra-gave, som alle bliver glade for.

  • 5-styks-pakker
  • Bagsiden har nål til fastgørelse
  • Diameter: 25 mm
  • Materiale: Metal og kunststof

Design Buttons

Lav Buttons med eget tryk

Lav buttons/Badges lille, 25 mm med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en buttons med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Buttons

Design din egen buttons/Badges lille, 25 mm med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede buttons/Badges lille, 25 mm med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv buttons med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Buttons og badges

Buttons og badges med eget print og grafik. Design buttons/Badges lille, 25 mm nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt buttons med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress