Øko-stoftaske

Øko-stoftaske

Praktisk stoftaske, af 100 % biologisk dyrket bomuld, mærke: Continental

Øko-stoftaske
hvidsortbladgrønblågrå

Det naturlige alternativ til plasticposen. Denne mulepose fra Continental Clothings EarthPositive-kollektion er fremstillet udelukkende med genanvendelig energi fra vind og sol.

  • Stroplænge: ca. 30 cm
  • EarthPositive-label på siden
  • Kraftig stofkvalitet: 170 g/m{^>2<^}
  • Materiale: 100% økologisk bomuld

Design Stoftaske

Lav Stoftaske med eget tryk

Lav øko-stoftaske med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stoftaske med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stoftaske

Design din egen øko-stoftaske med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede øko-stoftaske med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stoftaske med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tasker og rygsække

Tasker og rygsække med eget print og grafik. Design øko-stoftaske nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stoftaske med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress